Buiten Yoga
Vanaf 30 mei Buiten Yoga bij Hoeve Cornelia / Atelier de Hichte

Wij (Mirella en Madelon) zijn heel erg dankbaar dat we op het mooiste plekje van de Groenzoom yoga & mindfulness lessen mogen gaan aanbieden. Door yoga buiten te beoefenen voeg je een extra dimensie toe; het weidse uitzicht, de zon op je huid, het gras dat je tenen kietelt.

Onze lessen zijn er voor iedereen. Of je nu meer balans zoekt, je grenzen wilt bewaken of juist opzoeken. Meer in contact wilt zijn met je lichaam en geest, wilt onthaasten, je stabiliteit versterken of gewoon een uurtje voor jezelf wilt. Je bent van harte welkom.

Bij ons vind je no-nonsense yoga & mindfulness. Variërende lessen met altijd met een element Yin (statische oefeningen) én Yang (dynamische houdingen). Beide kunnen niet zonder elkaar en houden jou in balans. Ook doen we verschillende ademoefeningen (Pranayama) en oefeningen om in het hier en nu te zijn.
Aanmelden en prijs
Info:

Aanmelden voor de les? Mail naar info@my-balance.nu

Zondagochtend 10.30 uur – 11.30 uur

Locatie: Buitenyoga locatie Groenzoom, in de tuin van de Hichte en B&B Hoeve Cornelia, Kleihoogt 1, Berkel en Rodenrijs

Losse les € 10,-

5 lessenkaart € 45,- (geldig in het zomerseizoen 2021)

Neem een matje, badlaken en dekentje mee. Geen matje? Geef het aan ons door, dan nemen wij deze voor je mee.

De lessen gaan door bij minimaal 12 graden en geen storm, zware regen of onweer.

De lessen geven we naast de theetuin van Hoeve Cornelia, hier kan je na afloop gebruik van maken. Om bijvoorbeeld de ontspanning wat langer bij je te houden of om na te kletsen. In de pipowagen op het terrein kun je onder andere thee met home made appeltaart, cake of koek krijgen (zelf-service en contant betalen)


Volg ons op Instagram: mybalance_mm