Diverse Schildertechnieken door Mirjam Kleywegt

Schilderen in acryl- en olieverf door Mirjam Kleywegt
Wil je graag leren schilderen? Of heb je al enige ervaring, maar behoefte aan tips en ondersteuning? Dan kun je bij mij een cursus schilderen volgen.
  • Cursus
    Er zijn verschillende manieren om een schilderij op te zetten en uit te werken. In deze cursus komen een aantal manieren aan bod, zodat je zelf kunt ontdekken wat voor jou het fijnste werkt. Ik begeleid je van begin tot eind in dit proces. Verder krijg je uitleg over: technieken, materialen, kleurgebruik en compositie. Er is veel ruimte om vrij te werken. Daarnaast werken we met opdrachten waarbij je eigen inbreng en wensen heel belangrijk zijn. Niets moet, alles mag! Je kunt schilderen met acrylverf, olieverf, of een combinatie hiervan. Beide verfsoorten hebben hun eigen mogelijkheden en beperkingen.
    Deze schildercursus is voor iedereen, met of zonder schilderervaring. Mensen voelen soms een drempel om te gaan schilderen en denken dat 'talent' een pré is. Dat vind ik jammer. Wie wil schilderen, moet schilderen. Die 'wil' is wat mij betreft de enige voorwaarde.
    De meeste cursisten werken met eigen materiaal, maar voor de beginners zijn er basismaterialen aanwezig, zoals: papier, penselen en studiekwaliteit acrylverf. Niet inbegrepen zijn: olieverf en schilderdoeken.
Aanmelden


Mail: info@mirjamkleywegt.nl Tel: 06-29410010
Nieuwsgierig geworden? Kijk voor nog meer informatie en de voorwaarden op: www.mirjamkleywegt.nl/cursus